Gildedlily bed and breakfast
Image default
Business / Transportation and Logistics

Veiligheid voorop

Een ongeluk maken of schade rijden, niemand zit daar op te wachten. Ongelukken en schade rijden gebeurt continu. Dit is natuurlijk zeer vervelend en kan soms veel geld kosten als je niet goed verzekerd bent. Voorkomen is meestal goedkoper dan repareren. Ongelukken worden steeds beter voorkomen. Dit wordt gedaan door de wegen veiliger te maken, auto’s die steeds veiliger worden en gadgets die je voor je auto kan kopen wat veiliger op de weg rijden bevorderd. Hierbij kan je bijvoorbeeld denken aan een achteruitrijcamera.

Draadloos
Als je auto nu niet al standaard een achteruitrijcamera heeft kan je ook los een achteruitrijcamera aanschaffen. Hiermee kan je goed zien wat er achter je gebeurt en is het makkelijker om goed en veilig achter uit te rijden en in te parkeren. Je hebt verschillende camera sets, zo heb je draadloze en niet draadloze camera sets. Je kan je achteruitrijcamera gemakkelijk draadloos aansluiten door middel van een zender en een ontvanger. De zender en de ontvanger vervangen simpelweg de kabel. Je sluit de zender en de ontvanger aan waar je normaal de kabel aansluit. Als je dit hebt gedaan moet er alleen nog een voedingskabel worden aangesloten. Dit om de camera en zender van voeding te voorzien. De laatste stap is om het juiste videokanaal te koppelen, hierna is alles gereed en kan je met een achteruitrijcamera draadloos via een monitor zien wat er achter je gebeurt.

Bekabeld
Je hebt ook de mogelijkheid om voor minder geld te kiezen voor een achteruitrij cameramet bekabeling. Zo een camera aansluiting gaat iets anders dan een draadloze aansluiting. Nu heb je geen zender en ontvanger nodig voor de aansluiting, maar een kabel. Een standaard achteruitrijcamera kabel is voorzien van robuuste 4 pin schroefconnectoren. Dit zorgt voor een goede stofdichte verbinding tussen de connecties. De kabels zijn bedoeld voor camera’s van het merk VZ en Sven, maar kunnen ook met behulp van verloopkabels bij andere merken worden aangesloten. Je kan met de aanschaf van een bekabelde of draadloze camera een stuk makkelijker en veiliger inparkeren/achteruitrijden.

http://www.achteruitrijcamerawinkel.nl

Related Posts

Schuifpuien kopen bij Schipper-Ede

Shortlease Apeldoorn

Houten vloeren?