Gildedlily bed and breakfast
Image default
Business / Transportation and Logistics

Shortlease Apeldoorn

Shortlease in Apeldoorn en omgeving

Een auto huren heeft veel voordelen. Maar het leasen van een auto – als particulier, zzp’er of voor uw bedrijf – moet vaak voor een bepaalde minimale looptijd afgesloten worden. Meestal moet er minimaal een jaar geleaset worden. Gelukkig is er tegenwoordig in en rond Apeldoorn een goed alternatief beschikbaar die leasen voor een korte periode mogelijk maakt: shortlease van een fraaie personenauto of bedrijfsauto via XLRent.nl. XLRent is een ervaren en betrouwbare autoverhuurder waar u terecht kunt.

Shortlease: alle pluspunten op een rijtje

Maar waarom zou u eigenlijk kiezen voor het leasen van een auto voor een korte periode? Wat zijn precies de pluspunten? Ten eerst biedt shortlease de mogelijkheid om een auto voor een maand of enkele maanden te huren. Dit is bijvoorbeeld handig als u op vakantie wilt met de auto, maar zelf geen wagen wilt aanschaffen. Of als u flexibel wilt kunnen autorijden als zzp’er. Heeft u niet het hele jaar een auto nodig, dan is het kortstondig leasen van een bedrijfswagen of een auto ideaal. Ten slotte is kort leasen aantrekkelijk als u bijvoorbeeld een maand een auto wilt uittesten om te kijken of u tot aankoop overgaat.

Neem contact op voor een perfecte shortlease auto via XLRent

Wacht niet te lang en kies nu voor shortlease via dé regionale expert op dit gebied: XLRent in Apeldoorn. Bij ons kunt u terecht voor uitstekende Duitse automerken als Audi en Volkswagen, of voor Seats en Skoda’s. Stuk voor stuk betreft het uitstekend onderhouden auto’s die nagenoeg nieuw zijn en die u tegen een aantrekkelijk tarief kunt leasen.