Gildedlily bed and breakfast
Image default
Business / Transportation and Logistics

Scooter lease

Ben je geïnteresseerd in een scooter gebruiken, maar vind je het te duur om er een te kopen? Dat begrijpen wij van Polderscooter maar al te goed, daarom bieden wij, speciaal voor jou, een betaalbare scooter lease aan. Een scooter lease is vooral handig voor mensen die graag een scooter gebruiken, maar niet erg vaak, en daarbij de kosten voor de verzekering, het onderhoud en de stalling van een scooter te prijzig vinden. Scooters zijn makkelijke vervoersmiddelen voor kleine afstanden in plekken waar het handig is om niet vast te zitten aan de autoweg, zoals een drukke en krappe stad. De afstanden worden dan behapbaarder, dat kan jij ook krijgen als je naar Polderscooter komt voor een scooter lease! Wij bezitten een groot assortiment aan scooters die allemaal te leasen zijn, voor iedere scooter fanaat is er wel wat wils.

Een scooter lease voor op vakantie

Een scooter lease is ideaal voor een vakantie in eigen land. Nederland bezit prachtige natuurgebieden waar je gemakkelijk doorheen kunt fietsen, of scooteren natuurlijk. Een eigen scooter bezitten puur voor een vakantie is wel erg duur, maar daar is juist de scooter lease perfect voor! Zo kan je goedkoop genieten van de Nederlandse en omgeving, zonder al die energie te verkwisten. Het is immers vakantie! Binnen no time kun je alles zien van de omgeving, tussendoor even picknicken en foto’s nemen, en je bent zo weer op weg met een scooter lease van Polderscooter.

Eenvoudig aanvragen

Een scooter lease vraag je eenvoudig en gemakkelijk aan op de website van Polderscooter. Wij hebben daar al een formulier voor je klaar staan waarin je de soort scooter, het merk en de gewenste uitvoering moet vermelden. Dan vul je zelf in hoeveel dat in totaal is voor de periode waarin je de desbetreffende scooter wilt leasen. Als laatste hoef je enkel wat persoonlijke gegevens in te vullen zodat we contact met je kunnen opnemen over een afspraak waar je dan je scooter met je scooter lease kunt ophalen! Simpel toch? Bezoek ons op onze website www.polderscooter.nl om te kijken wat voor een scooter jij wilt leasen!