Gildedlily bed and breakfast
Image default
Business / Transportation and Logistics

Schuifpuien kopen bij Schipper-Ede

Ik heb laatst schuifpuien gekocht bij een specialist die Schipper Ede heette. Al voor een lange poos wilde ik een schuifpui hebben, omdat dat een stuk makkelijker was om van huiskamer naar tuin te gaan. Bovendien ben ik graag in mijn tuin en vooral buiten. Daarom leek het mij een geschikt product om te installeren in mijn huis.

De keuze uit verschillende schuifpuien

Ik wou dus heel graag een schuifpui kopen bij een specialist die hier veel verstand van had. Alleen wat ik niet wist dat er twee soorten schuifpuien bestonden. Er bestaat een aluminium en houten schuifpui op de markt. Toen ik dacht wist, had ik een beetje keuzestress omdat ik het verschil en de voordelen ervan niet kon vinden. Gelukkig had ik een bedrijf gevonden die mij hierin goed kon helpen. Het bedrijf heette Schipper Ede en ik was in hun showroom geweest. Daar sprak ik een aardige medewerker aan die vroeg waar ik specifiek op zoek was. Ik vertelde het dilemma waar ik mee zat en hij snapte mij helemaal. We gingen even naar zijn kantoor waar hij duidelijk kon laten zien wat de verschillen waren van de twee producten. Een aluminium schuifpui is wat goedkoper en makkelijker bij te houden dan een houten. Ik was hierdoor erg geïnteresseerd geraakt in de aluminium schuifpui en kon ik daar meteen een bestelling plaatsen.

Goede service

Ze zouden mijn product volgende week bij mij komen brengen en plaatsen. In het begin wist ik ook niet dat ze de product ook zelf plaatste voor mij. Dus de dag brak aan en ze kwamen ruim op tijd om mijn schuifpui te installeren. Ik had speciaal koffie en thee klaar gezet voor het harde werk. Binnen een paar uur hadden ze het werk verricht en had ik ze bedankt voor het harde werk. Nu geniet ik elke dag van de zomer in mijn tuin met de schuifpui open. Ik had geen betere keuze kunnen maken.

Schipper-Ede

Wilt u ook advies in verschillende producten of meer weten over Schipper Ede in het algemeen? Bekijk dan de website van Schipper Ede via www.schipper-ede.nl voor meer informatie.