Gildedlily bed and breakfast
Image default
Business / Transportation and Logistics

Rijbewijs.nu – autorijschool

Rijbewijs.nu

U heeft waarschijnlijk weleens gehoord van Rijbewijs.nu, maar u weet waarschijnlijk niet waarom Rijbewijs.nu de juiste autorijschool is voor u. In dit artikel krijgt u meer informatie over wat de prioriteiten zijn van Rijbewijs.nu, waar de lespakketten uit bestaat en waarom u moet kiezen voor Rijbewijs.nu. Wilt u achter deze informatie komen, lees dan verder!

Prioriteiten van Rijbewijs.nu

Bij Rijbewijs.nu handelen wij aan de hand van een aantal prioriteiten die belangrijk zijn. Bij onze autorijschool staat het goede contact met de leerling en de kwaliteit van de rijlessen centraal. Het is aan ons de taak dat de leerling zich op zijn gemak voelt en plezier krijgt in het auto rijden. Dit realiseren onze instructeurs door hun enthousiaste en persoonlijke aanpak. Dit is de weg richting het behalen van het rijbewijs. Daardoor zien wij dit als belangrijke prioriteiten!

Lespakketten van Rijbewijs.nu

Bij Rijbewijs.nu heeft u de keuze uit drie soorten lespakketten. Het eerste pakket bestaat uit 15 autorijlessen. Hier zit het CBR praktijkexamen ook bij. De kosten van dit pakket is €649,- euro. Het tweede pakket kunt u reserveren vanaf €949,- euro. In dit pakket heeft u 25 autorijlessen. Het voordeel van dit pakket is dat u naast de rijlessen en een gratis CBR praktijkexamen, ook een gratis herexamen hebt. Het derde pakket bevat 40 autorijlessen. Hier heeft u ook de gratis CBR praktijkexamen en gratis herexamen. Dit pakket kunt u reserveren vanaf €1489,- euro.

Waarom kiezen voor Rijbewijs.nu?

Waarom u moet kiezen voor onze autorijschool komt door een aantal dingen. Wij proberen de kosten zo laag mogelijk te houden, omdat wij realiseren dat een roze pasje veel geld kost. Het doel van ons is om de leerlingen zo snel, goedkoop en ontspannen mogelijk te laten slagen. Omdat wij de kosten zo laag mogelijk willen houden bieden wij daarom onze herexamenpakket aan. Dit geeft de leerling garantie dat de rijlessen niet te veel gaan kosten.

Autorijschool

Wilt u onze prioriteiten in de praktijk ervaren, dan is Rijbewijs.nu de ideale autorijschool voor u. Wij zorgen ervoor dat u met veel plezier het roze pasje gaat binnenhalen. Wilt u meer weten over Rijbewijs.nu, kunt u altijd contact met ons opnemen!

http://www.rijbewijs.nu/