Gildedlily bed and breakfast
Image default
Business / Transportation and Logistics

Met de auto door Den Haag bij de autorijschool

Met de auto door Den Haag bij de autorijschool

 

 

Den Haag is natuurlijk een prachtige grote stad. Het verkeer kan alleen nogal druk zijn en ook sommige wegen zijn moeilijk te begrijpen voor een beginnende rijder.

Daarom zorgen we ervoor bij Rijschool Den Haag dat we tijdens de rijlessen alle lastige plekken van de stad alvast een keer bezoeken met de auto.

Op die manier ken je na de rijlessen de stad op je duimpjes en kun je overal zo op een veilige manier naartoe rijden. Het enige waar je dan aan denkt is het sturen en in je spiegels kijken. Dat wel allemaal zonder stress, omdat het niet de eerste keer is dat die wegen bereden worden.

 

Je krijgt natuurlijk ook een gratis sightseeing door de mooie stad. Onze instructeurs zijn echte Hagenezen en kunnen je onderweg nog van alles vertellen over de grote gebouwen die je tegenkomt zoals het Strijkijzer Torens van Den Haag enz…

Autorijschool Den Haag

 

 

 

 

Leren van de verkeersregels bij Rijles Den Haag

 

Als je je theorie nog niet hebt gehaald tijdens de eerste paar rijlessen dan kunnen we ook extra aandacht besteden aan de regels.

We hebben een speciale verkeersborden route die langs veel verschillende borden gaat. Dit kun je tijdens de les dan doen en dan oefen je je theorie in de praktijk in plaats van alleen maar uit een saai boek.

We hebben op deze manier verschillende mogelijkheden in Den Haag theorie cursus om tot goede resultaten te komen en om het slagingspercentage lekker hoog te houden van onze rijlessen. We hebben veel mensen die blij thuiskomen na een les in Den Haag.

 

http://drivercompany.nl/