Gildedlily bed and breakfast
Image default
Business / Transportation and Logistics

Honda scooters

Er rijden veel Honda scooters rond. Sterker nog, Honda is de grootste producent van motorfietsen ter wereld, en behoort ook tot de top tien van grootste autofabrikanten ter wereld. Naast vierwielers en zware motorfietsen hebben ze ook enkele zeer interessante Honda scooters in het assortiment zoals de Honda NSC50R en de Honda Vision 50. Deze 50cc Honda scooters hebben een maximale snelheid van 45 km/u en ze zijn zeer geschikt voor het dagelijkse verkeer. De middenklasse prijsstelling maakt deze Honda scooters aantrekkelijk voor een grote doelgroep.

 

Honda NSC50R

Deze bromscooter is sportief én zuinig om te rijden, dat is niet een combinatie die je bij elke scooter tegen zult komen. Deze Honda scooters lijken rechtstreeks van de racebaan te komen, de sportieve vormgeving ziet er niet alleen strak uit, de aerodynamische vormgeving maakt deze Honda scooter ook zuiniger in het verbruik. De neus lijkt op een circuit motor, de lichtmetalen velgen met vijf spaken en een spoiler maken deze Honda scooters helemaal compleet.

 

Honda Vision 50

Als je op zoekt bent naar een comfortabele scooter met een volwassen uitstraling zijn deze Honda scooters echt voor jou. De Honda Vision 50 is een zeer goede stadsscooter voor dagelijks gebruik. Deze 4-takt motor haalt tot wel 55 kilometer per liter benzine, dit soort uitzonderlijke prestaties zie je alleen op dit soort Honda scooters. Je voelt ook direct dat deze motor snel en krachtig reageert, het is echt een genot om op te rijden.

 

Met de focus op de Honda motorfietsen vergeten mensen soms dat er ook een aantal zeer hoogwaardige Honda scooters zijn in 45km/u uitvoering. Naast de superieure prestaties vallen de prijzen ook op, en op positieve wijze. Als je op zoek bent naar de ideale stadscooter moet je deze Honda scooters zeker eens bekijken. Ga snel naar de webshop voor meer informatie.

https://www.fastfuriousscooters.nl