Business / Transportation and Logistics
 
Bespaar met LED E27 LED Lampen

Bespaar met LED E27 LED Lampen

Lampen met een grote fitting maken vaak een aanzienlijk deel uit van de verlichting in huis. Deze E27 fitting is uitstekend te gebruiken voor LED E27 lampen. Door normale lampen te vervangen met LED lampen kun je veel besparen, en op verschillende manieren!

 

Bespaar stroom met LED E27 lampen

Lampen met een grote fitting zijn vaak de wat zwaardere lampen met een grotere lichtopbrengst. Door deze lampen met grote fitting te vervangen met LED E27 lampen zul je veel stroom besparen. LED lampen zijn namelijk 85% zuiniger dan ouderwetse lampen en dat merk je aan de energierekening!

 

Bespaar tijd met LED lampen

Je hebt door het hele huis lampen hangen. Regelmatig gaat er eentje stuk. Je moet een nieuwe lamp kopen, de oude eruit draaien en de nieuwe moet er weer ingedraaid worden. LED lampen gaan tienduizenden branduren mee, die hoef je zelden te vervangen en daarmee zul je tijd besparen.

 

Milieubesparing

Door alle lampen te vervangen met LED lampen reduceer je de uitstoot van CO², daarmee wordt het milieu minder belast. Als je elke grote fitting lamp morgen vervangt met LED E27 lampen draag je direct bij aan deze besparing.

 

Bespaar geld met LED lampen

Alleen al door een 60 Watt lamp te vervangen met een 6 Watt LED E27 lamp bespaar je direct op je energierekening. Ook heeft een LED lamp veel meer branduren wat ook geld bespaart. Per saldo zijn LED lampen goedkoper dan andere lampen.

 

LED lampen hangen is besparen, besparen en nog eens besparen. Wacht niet tot morgen, begin vandaag nog met besparen!

https://www.leds-depot.be/